Winactie met EssiMessi

Esra is gek van voetbal en fan van de Minisoccerbal! De 10-jarige voetbalster komt uit Amsterdam en laat op haar social media kanalen haar liefde voor voetbal zien. Esra is al heel handig met de Minisoccerbal en showt mooie tricks. Het is dan ook zeker de moeite waard om deze talentvolle voetbalster te volgen! 

Instagram

Sinds kort is Minisoccerbal ook te volgen op Instagram. Deze maand hebben we, samen met ‘EssiMessi’ elke week een winactie op Instagram! Volg @esraneter en @minisoccerbal op Instagram en maak ook kans op een gratis Minisoccerbal.

Heb jij zelf ook vette filmpjes met de Minisoccerbal? Post deze dan op Instagram en tag @Minisoccerbal of stuur hem op naar info@minisoccerbal.com.

Volg Minisoccerbal op Instagram

EssiMessi in actie 

Check hier  hoe Frank Eulderink en Esra samen trainen met de Minisoccerbal.

=================================

Volg EssiMessi op social media

Esra, speelster van SC Buitenveldert (Amsterdam), heeft dit televisieseizoen deelgenomen met de minisoccerbal aan het programma ‘Little Big Stars’ van RTL. Daarnaast heeft ze niet alleen met Frank Eulderink een balletje getrapt, maar inmiddels met meerdere bekende voetballers! Onder andere met Chaima Benbouazza en Jackie Groenen ging ze het duel aan. Op Instagram & YouTube zie je Esra in actie met deze voetbalsters en ook met Touzani, Charly Luske en Abdelhak Nouri. Check hieronder haar social media accounts!

Facebook
Instagram
YouTube