• Veilig betalen met iDEAL in Nederland en MisterCash in België
  • Vóór 13.00 uur besteld, je bestelling binnen 1-3 werkdagen in huis
DutchEnglishGerman
germany

Mulitiball training

Vraag een specialist of toptrainer uit de jeugdopleiding van diverse betaalde voetbalclubs wat er wordt gedaan om spelers een verfijnde techniek bij te brengen en al snel merk je dat diversiteit hoog in het vaandel staat. Het gebruik van verschillende soorten ballen (en trainen op diverse ondergronden) is belangrijk voor de ontwikkeling van het aanpassingsvermogen op motorisch gebied.

De ontwikkeling van het Multiball pakket is een onwijs mooie verrijking om verfijnde techniek en motoriek te trainen thuis.

Terug naar de straat

Met Multiball training willen wij terug naar de straat. Tegenwoordig voetbalt de jeugd meer op de computer dan op straat en hiermee brengen we het idee achter voetballen op straat naar thuis. Met dit pakket zijn kinderen continu aan het spelen op hun eigen manier en met hun eigen regels en oplossingen, zonder trainer die voor hen bepaalt wat te doen.

Diverse trainers van betaalde voetbalclubs geloven dat het trainen op verschillende ondergronden en verschillende ballen goed is voor de ontwikkeling van kinderen.

Deliberate play

Spelers die uit zichzelf ontwikkelen: het is een gedroomde situatie voor iedere kind. Op eigen initiatief zijn ze nog meer met een bal bezig en dat is een onwijs positieve ontwikkeling. Multiball training en deliberate play (doelbewust bezig zijn met voetbal, red.) gaan hand in hand. Essentieel voor de ontwikkeling van kinderen!