Voetbal aan touw

Ontwikkel je baltechniek met een voetbal aan een touw. Bouw op jonge leeftijd de skills op van een profvoetballer met de voetbal aan touw. Minisoccerbal heeft een unieke trainingsmethode ontwikkeld, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met deze methode train je niet alleen je spieren, maar ook je hersenen en zintuigen (coördinatie).

Voor deze training maak je gebruik van een mini voetbal aan een touw met een speciaal handvat wat aangepast kan worden aan jouw leeftijd en lengte.

Koop jouw voetbal aan touw vandaag nog!

De originele voetbal met touw

Van de Minisoccerbal, ook wel voetbal aan een touwtje genoemd, is duidelijk bewezen dat het gebruik ervan een speler kwalitatief kan verbeteren. Met onze unieke en innovatieve trainingsaanpak hebben we een methode ontwikkeld waarmee jij je voetbaltechniek en vaardigheden verfijnt.

Wat Minisoccerbal onderscheidt van imitaties is onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en effectiviteit. Onze voetbal aan touw is ontworpen om spelers van alle leeftijden en niveaus te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Elk aspect, van het materiaal, van de bal tot het verstelbare handvat, is geoptimaliseerd voor maximale prestaties en comfort tijdens de training.

Onze voetbal aan touw is niet zomaar een product; het is een bewezen instrument dat voetballers helpt om hun dromen waar te maken. Wij zijn er trots op om de standaard te zetten voor kwaliteit en innovatie in de wereld van voetbaltechniek en we blijven ons inzetten om spelers de beste voetbal aan touw aan te bieden.

Sluit je aan bij ons en ontdek het verschil dat Minisoccerbal maakt in je trainingsroutine.

Voetbaltechniek verbeter je met voetbal aan touwtje

Om een goede voetbaltechniek te krijgen heeft iedere speler op jonge leeftijd veel balcontact nodig. Zeker in deze tijd waarin kinderen bijna niet meer op straat voetballen. De voetbal aan touw van Minisoccerbal komt steeds weer bij je terug. Je hoeft dus niet achter de bal aan te lopen om de bal na een trap of schot op te halen. Het constant trainen van verschillende voetbaltechnieken met onze voetbal aan touw geeft je zekerheid en vertrouwen.

Voetbal aan een touw; de voordelen

Koop hier je teambundels; ideaal voor voetbalclubs