Veilig betalen bij Minisoccerbal.com

Welke betaalmogelijkheden heeft Minisoccerbal
We begrijpen dat je je bestelling wilt betalen op de manier die het beste bij jou past. Bij Minisoccerbal willen we het je graag gemakkelijk maken. Daarom bieden we verschillende betaalopties aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Heeft Minisoccerbal een beveiligde betaalomgeving?
We zorgen ervoor dat onze hele website een veilige internetomgeving biedt. Hierdoor krijgen anderen geen kans om ongewenst mee te kijken. Al je gegevens, inclusief je betaalgegevens, worden versleuteld verzonden via een SSL-verbinding. Je herkent deze verbinding aan het slotje in de adresbalk van je browser.

Ik ben mijn factuur van de bestelling kwijt
Mocht het gebeuren dat je per ongeluk de factuur van je bestelling kwijtraakt, geen zorgen. Neem gewoon contact met ons op en vermeld het ordernummer en/of je adresgegevens, zodat wij de bestelling kunnen opsporen in ons systeem. We sturen de factuur dan zo snel mogelijk per e-mail naar je toe.

Let op: eenmaal uitgegeven facturen kunnen niet achteraf worden gewijzigd.

Mijn betaling is mislukt, wat nu?
Wanneer een betaling mislukt, word je automatisch teruggestuurd naar het bestelproces op Minisoccerbal.com. De niet-betaalde bestelling wordt niet verzonden en wordt beschouwd als geannuleerd. Als je het artikel toch wilt bestellen, raden we je aan om een andere betaalmethode te kiezen dan degene die eerder problemen veroorzaakte. Mislukt de tweede betaling ook? Neem dan contact met ons op!

Zijn alle prijzen inclusief BTW?
In de webshop van Minisoccerbal.com zijn alle prijzen inclusief 21% BTW. Geen verrassingen bij het afrekenen – wat je ziet is wat je betaalt!.

Kan ik gebruik maken van giftcards of andere korting codes?
Op Minisoccerbal.com is het niet mogelijk om giftcards in te wisselen. Je kunt alleen een kortingscode gebruiken als je deze rechtstreeks van Minisoccerbal hebt ontvangen.