• Veilig betalen met iDEAL in Nederland en MisterCash in België
  • Vóór 13.00 uur besteld, je bestelling binnen 1-3 werkdagen in huis
DutchEnglishGerman
germany
info
Onze app voor iOS is helaas tijdelijk niet te gebruiken in verband met een technische complicatie. Excuses voor het ongemak!

Talentendagen

Beste voetballiefhebber,

Wat leuk dat je minisoccerbal.com bezoekt!

Je hebt de flyer van de Twentsche Voetbalschool ontvangen en je bent benieuwd naar de minisoccerbal, die onder andere door Foppe de Haan en Wesley Sneijder erkent is. Wil je weten hoe Sneijder met de minisoccerbal traint, klik dan hier. Wil je weten wat Foppe de Haan zegt over de minisoccerbal, klik dan hier.

De minisoccerbal verbetert niet alleen je techniek, maar zorgt, in combinatie met de juiste oefeningen, voor verbetering van de algemene motorische ontwikkeling. Iets waar je de rest van hun leven profijt van zullen hebben. Met andere woorden: controleer de bewegingen en verbeter je techniek!

Wil je de minisoccerbal in praktijk zien? We hebben een korte video opgenomen met de minisoccerbal.

Goed, je weet nu hoe leuk het is om met de minisoccerbal te trainen. Om kennis te maken met de minisoccerbal hebben we een speciale aanbieding voor je samengesteld, waarbij je niet 19,95 euro betaalt, maar 14,95 euro! Dat is dus 5,00 euro korting!

Wil je graag gebruik maken van deze korting? Bestel dan de minisoccerbal in onze webshop en gebruik de kortingscode ‘talentendagen‘ bij het afrekenen van de minisoccerbal. Binnen enkele dagen ontvang je de minisoccerbal thuis en heb je alles in huis om een absolute topvoetballer te worden! Succes!

Met sportieve groet,
Team minisoccerbal.com

PS. De minisoccerbal is tevens te kopen op de voetbaltalentendag van jouw club! Ook op de voetbaltalentendag betaal je slechts 14,95 euro. Gelieve contant geld mee te nemen.

PS2. Minisoccerbal.com heeft ook superhandige oefenstof opgenomen om een nog betere voetballer te worden. Deze oefenstof is ook te bestellen in onze webshop. Klik hiervoor op deze link.