Steeds meer clubs trainen met Minisoccerbal

De Minisoccerbal is de manier voor jonge voetballers (6 tot en met 12 jaar) om zich te ontwikkelen. Met de Minisoccerbal verbeteren de spelers hun voetbalvaardigheden op vele manieren. Het is dan ook niet alleen een ontzettend leuke bezigheid voor kinderen om thuis mee te spelen en oefenen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de trainingen een zeer positief effect hebben op de ontwikkeling van de jeugdige voetballers. Dit is niet onopgemerkt gebleven voor vele verenigingen en voetbalacademies. Inmiddels zijn er in Nederland al een behoorlijk aantal teams dat traint met de Minisoccerbal.

Amateurverenigingen die op dit moment trainen met de Minisoccerbal zijn  FC Trias (Winterswijk), v.v. Rigtersbleek (Enschede) , ATC ’65 (Hengelo), RKSV NEO (Borne), Festilent (Zeeland) en sc Buitenveldert (Amsterdam). Ook bij meerdere voetbalscholen worden er oefenvormen aangeboden met de Minisoccerbal waaronder Meidenvoetbalschool Twente, Twentsche Voetbalschool, Football Academy SkillFactor, Attack Voetbal & Voetbalschool DMTT.

De Betaald Voetbalorganisaties dat trainingen aanbiedt aan de jongste talenten breidt zich ook steeds meer uit. FC Twente, Slavia Praag, De Graafschap, FC Emmen en PEC Zwolle trainen al lange tijd met de Minisoccerbal. Sinds 2017-2018 zijn ook Voetbalacademie NEC/FC Oss en Borussia Mönchengladbach gaan trainen met onze bal.

Binnenkort kunnen wij hier nog twee hele mooie academies aan toevoegen die behoren tot de nationale top …

Bekijk op ons YouTube kanaal beelden van verenigingen en voetbalscholen die trainen met de Minisoccerbal.

Twentsche Voetbalschool Minisoccerbal