Retourneren

Wil je een product van je bestelling retourneren? Dan vragen we je om de producten zo netjes mogelijk en in oorspronkelijk staat terug te sturen via het retourformulier. Zonder ingevuld retourformulier kunnen wij je retour helaas niet in behandeling nemen.

Retouradres
Minisoccerbal.com
Reelaan 37
7522 LS Enschede

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Je krijgt het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@minisoccerbal.com of 085-0712824.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 2 werkdagen dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.