Techniektraining met de Minisoccerbal

Minisoccerbal – de nummer 1 in techniektraining
Minisoccerbal heeft zich als merk en product ontwikkelt tot de marktleider van techniektraining met de kleine bal aan een koord. Onze techniekbal genaamd “de minisoccerbal” heeft talloze voordelen voor techniektraining, warming up vormen en coördinatie trainingen.

Ons bedrijf ontwerpt, importeert en levert de Minisoccerbal die alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De Minisoccerbal met het bekende Minisoccerbal logo worden momenteel verkocht in geheel Europa en daar zijn wij trots op!

Marktleider voor innovatie in techniektraining
Vanaf de start van ons bedrijf en merknaam staan wij synoniem voor de leverancier van “de beste minisoccerballen voor een prijs in diverse kwaliteiten” Daarnaast leveren wij niet alleen de trainingsbal Minisoccerbal maar leveren wij de juiste oefenstof voor gerichte training. Oefenstof die wordt opgebouwd met methodische stappen voor diverse leeftijden.

Je hebt namelijk weinig aan een innovatief voetbalproduct indien je niet weet wat de juiste trainingsmethoden zijn.

Inmiddels is Minisoccerbal uitgegroeid tot de nummer 1 in coördinatie training met “de bal aan het touwtje” en een bekend merk met een gerenommeerde ontwerper, eigen fabrikant en leverancier van hoogwaardige voetbal artikelen.

Vele betaald voetbalclubs in Nederland, Belgie en Duitsland hebben onze producten ontdekt en werken met onze methode in hun trainingsprogramma.