Straatvoetbal kopen

Ben je op zoek naar een kleine voetbal die je kunt gebruiken om op straat te voetballen? Dan ben je bij Minisoccerbal.com aan het juiste adres!

Minisoccerbal staat bekend als een kleine voetbal in een netje waarmee je jouw techniek kunt verbeteren. Maar de minisoccerbal is ook uitermate goed te gebruiken als straatvoetbal. Je haalt de bal simpelweg uit het netje en je hebt de perfecte bal om mee te voetballen op een plein.

Minisoccerbal : straatvoetbal

Uiteraard kan je de bal ook weer in het netje stoppen waardoor je weer kunt oefenen met de minisoccerbal. Met andere woorden, je hebt twee voetballen voor hetzelfde geld: een straatvoetbal en minisoccerbal in één.

Wat is de minisoccerbal eigenlijk?

Het concept is simpel: de minisoccerbal is een mini voetbal in een netje. Het netje is bevestigd aan een comfortabel handvat. Met dit handvat kan je de kleine voetbal in het netje erg makkelijk besturen en train je onder andere je behendigheid, coördinatie, ritme, maar ook je evenwicht en timing.

De minisoccerbal gaat al jaren mee en is een bewezen methode waarmee je een betere voetballer wordt. Zelfs het Foppe Fonds van Foppe de Haan steunt de minisoccerbal en stimuleert potentiële topvoetballers om aan de slag te gaan met deze mini voetbal.

Aangezien een video veel meer zegt dan woorden willen we je graag onderstaande video tonen. Deze video geeft een goede impressie van de mogelijkheden en het plezier wat je kunt hebben met de minisoccerbal.

Om de video te bekijken gebruik je het volgende wachtwoord: Gratisoefenstof1
Tip! Kopieer bovenstaand wachtwoord en plak hieronder om de video te starten.

Straatvoetbal kopen

Ben je net zo enthousiast als ons en wil je direct aan de slag met deze straatvoetbal en minisoccerbal in één? Wij bieden je de mogelijkheid om deze straatvoetbal te kopen in onze webshop. Kan je niet wachten en wil je deze straatvoetbal kopen? Bezoek dan onze webshop!

Tip! Bestel ook de complete serie oefenstof voor € 7,95 en je hebt alles in huis om een topvoetballer te worden!