Ontdek de minisoccerbal!

Welkom bij minisoccerbal.com en bedankt voor de moeite die je genomen hebt om minisoccerbal.com te bezoeken!

Voor het ontwikkelen van een goede voetbaltechniek heeft iedere speler op jonge leeftijd veel balcontacten nodig. De minisoccerbal is hier uitermate geschikt voor. Dankzij de minisoccerbal verbeter je het balgevoel, motoriek, ritme, coördinatie, evenwicht en timing.

De minisoccerbal (in combinatie met de speciaal ontwikkelde oefenstof) is een unieke trainingsmethode die ondersteund wordt door het Foppe Fonds van Foppe de Haan. Ook Wesley Sneijder heeft in de pupillen van Ajax veel profijt gehad van trainen met de minisoccerbal. Wil jij net zo’n goede voetballer worden als Wesley Sneijder? Dan begint het met trainen, veel extra trainen! Dit extra trainen doe je met de minisoccerbal en de speciaal ontwikkelde oefenstof!

We willen jou vrijblijvend kennis laten maken met de minisoccerbal. Hieronder vind je een kleine impressie van de mogelijkheden met de minisoccerbal.

Om de video te bekijken gebruik je het volgende wachtwoord: Gratisoefenstof1
Tip! Kopieer bovenstaand wachtwoord en plak hieronder om de video te starten.

Mocht de video niet werken, klik dan op deze link en gebruik bovenstaande code: https://vimeo.com/39904209

Bestel de minisoccerbal

Ben je enthousiast en wil je zo snel mogelijk zelf oefenen met de minisoccerbal? Dan hebben we goed nieuws voor je, want je kunt de minisoccerbal voor slechts € 19,95 in onze webshop bestellen! Bezoek onze webshop, bestel de minisoccerbal en je hebt deze binnen enkele dagen in huis!

Tip! Bestel ook de complete serie oefenstof voor € 7,95 en je hebt alles in huis om een topvoetballer te worden!