Mini voetbal online bestellen

Ben je op zoek naar een mini voetbal die je kunt gebruiken om een betere voetballer te worden? Dan ben je bij Minisoccerbal.com aan het juiste adres!

Op onze voetbalacademie wordt veel getraind met deze kleine voetbal en stuk voor stuk geven de spelers op de academie aan profijt te hebben van het trainen met de mini voetbal.

Mini voetbal in een netje

Het concept is simpel: de minisoccerbal is een mini voetbal in een netje. Het netje is bevestigd aan een comfortabel handvat. Met dit handvat kan je de kleine voetbal in het netje erg makkelijk besturen en train je onder andere je behendigheid, coördinatie, ritme, maar ook je evenwicht en timing.

De minisoccerbal gaat al jaren mee en is een bewezen methode waarmee je een betere voetballer wordt. Zelfs het Foppe Fonds van Foppe de Haan steunt de minisoccerbal en stimuleert potentiële topvoetballers om aan de slag te gaan met deze mini voetbal.

Aangezien een video veel meer zegt dan woorden willen we je graag onderstaande video tonen. Deze video geeft een goede impressie van de mogelijkheden en het plezier wat je kunt hebben met de minisoccerbal.

Om de video te bekijken gebruik je het volgende wachtwoord: Gratisoefenstof1
Tip! Kopieer bovenstaand wachtwoord en plak hieronder om de video te starten.

Mini voetbal online bestellen

Ben je net zo enthousiast als ons en wil je direct aan de slag met de minisoccerbal? Wij bieden je de mogelijkheid om de mini voetbal online te bestellen in onze webshop. Kan je niet wachten en wil je deze mini voetbal online bestellen? Bezoek dan onze webshop!

Tip! Bestel ook de complete serie oefenstof voor € 7,95 en je hebt alles in huis om een topvoetballer te worden!