Over ons

Minisoccerbal is opgericht in 2012 en is een organisatie die middels deze  site diverse  voetbalmaterialen met een onderscheidend vermogen aanbiedt. Door jarenlange ervaring met hoogwaardige techniektraining in het voetbal zijn wij altijd bezig om nieuwe produkten op de markt te brengen die de functionaliteit van trainen met jeugdige voetballers sterk kunnen verbeteren,

Bij Minisoccerbal bent u aan het juiste adres voor een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige oefenmaterialen voor jeugdvoetbal  Zowel online als offline kunnen professionals (zoals trainers, voetbalscholen  instellingen, scholen,  etc.) en particulieren bij ons bestellen. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Om het maximale resultaat te behalen zorgen wij voor unieke en professionele oefensof bij onze producten. Minisoccerbal staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en uitstekende service.

Onze diverse soorten Minisoccerballen en Minisoccerballen netjes zijn origineel door ons ontworpen in combinatie met bijbehorende oefenstof. In 2016 zullen wij meerdere produkten op de markt brengen die onderscheidend zijn in het jeugdvoetbal.