• Veilig betalen met iDEAL in Nederland en MisterCash in België
  • Vóór 13.00 uur besteld, je bestelling binnen 1-3 werkdagen in huis
DutchEnglishGerman
germany
info
Onze app voor iOS is helaas tijdelijk niet te gebruiken in verband met een technische complicatie. Excuses voor het ongemak!

Je eerste oefenstof

Welkom op de pagina met Basisoefeningen voor de minisoccerbal. Met de verkregen code -die je ontvangen hebt per mail of per flyer- kun je onderstaande video vergrendelen en de oefenstof bekijken.

Op deze pagina vind je oefenstof die je helpt om de eerste stappen te zetten met je gloednieuwe minisoccerbal. Breng deze oefeningen in praktijk door middel van veel oefenen. Wanneer je de basisoefeningen onder de knie hebt, word het wellicht tijd om je verder te ontwikkelen.. Dit kan met onze oefenstof!

Via onze webshop kun je voor een kleine prijs geavanceerde oefenstof aanschaffen. Je ontvangt direct een link met bijbehorende code in je inbox. Je kunt dus meteen aan de slag om een echte topvoetballer te worden!

Veel plezier met de minisoccerbal!

Mocht de video niet werken, klik dan op deze link en gebruik je code: https://vimeo.com/39859554

Ervaar je problemen met het afspelen van de oefenstof? Waarschijnlijk heb je dan geen Flash geïnstalleerd op je computer. Download de laatste versie van Flash via deze link: http://get.adobe.com/nl/flashplayer/