• Veilig betalen met iDEAL in Nederland en MisterCash in België
  • Vóór 13.00 uur besteld, je bestelling binnen 1-3 werkdagen in huis
DutchEnglishGerman
germany
info
Onze app voor iOS is helaas tijdelijk niet te gebruiken in verband met een technische complicatie. Excuses voor het ongemak!

Oefeningen

Je hebt een minisoccerbal besteld via onze webshop en je wilt graag meer uit de minisoccerbal halen. Wij hebben de oplossing hiervoor! Door intensieve samenwerking op gebied van trainingen met de minisoccerbal zijn wij in staat om complete schema’s op te stellen waardoor je het maximale uit de minisoccerbal kunt halen.

Op dit moment hebben we vijf verschillende modules met oefeningen voor de minisoccerbal die je kunt bestellen in onze webshop. Je kunt de modules los van elkaar bestellen voor 2,00 euro per stuk en je kunt een totaalpakket aanschaffen voor 4,95 euro. Het totaalpakket bevat alle vijf de modules met oefeningen om een topvoetballer te worden.

Heb je nog geen minisoccerbal besteld?
Wanneer je nog geen minisoccerbal hebt besteld, kun je dat doen in onze webshop. Dit kost je maar 6,95 euro. Wil je de minisoccerbal bestellen én meteen kunnen oefenen, kun je het totaalpakket bestellen voor 17,95 euro. Dit pakket bevat de eerste module die je op weg helpt om een topvoetballer te worden.