Vacature Agent Minisoccerbal - Minisoccerbal.com

Vacature Agent Minisoccerbal

Word Agent van het concept Minisoccerbal® training …
en maak deel uit van het succes!

De Minisoccerbal is een voetbal verbonden aan een speciaal koord. Met de Minisoccerbal kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar oud trainen en zichzelf sterk ontwikkelen als voetballer. Het trainen met de Minisoccerbal heeft vele voordelen die ook wetenschappelijk bewezen zijn. Vele verenigingen in het binnen- en buitenland, waaronder meerdere Betaald Voetbalorganisaties in Nederland, België, Hongarije en Duitsland, trainen met de Minisoccerbal.

De resultaten zijn zeer positief en het concept ontwikkelt zicht steeds verder. Zo hebben wij onder andere een app met meer dan honderd oefeningen en ontwikkelen steeds nieuwe oefenstof die past bij de trainingsmethode. De vraag naar ons concept ontwikkelt zich in hoge snelheid en om hierop in te kunnen spelen willen wij uitbreiden.

Om meer en meer verenigingen en voetballers te kunnen laten profiteren van de vele voordelen van de Minisoccerbal zijn wij opzoek naar vertegenwoordigers in heel Europa. Als vertegenwoordiger van de Minisoccerbal ga jij binnen jouw voetbalnetwerk of door koude acquisitie de Minisoccerbal onder de aandacht brengen, met als doel om teambundels te verkopen of de losse producten. Dit doe jij door verenigingen te bezoeken in binnen- en buitenland en door promotie te maken tijdens grote jeugdtoernooien.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die voldoen aan de volgende eisen:

Als agent bieden we jou de kans om samen met ons het concept Minisoccerbal samen verder door te ontwikkelen. Je werkt als agent geheel zelfstandig in jouw eigen regio. Wij bieden een mooi verdienmodel, zonder dienstverband. Een kleine minimale afname is een enige vereiste. Afname en levering in (gedeeltelijke) consignatie behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden …

Ben je geïnteresseerd?

Wil jij ons team versterken en het concept van de Minisoccerbal verspreiden in binnen- en/of buitenland? Stuur dan jouw motivatie op naar info@minisoccerbal.com.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Frank Eulderink. +31 613642926