Kwaliteiten

Elite Prof serie *****
De combinatie van PU texture soft leer kwaliteit met de zeer duurzame Winding bladder binnenbal maakt de Minisoccerbal Elite Prof ons topproduct. De Elite Prof serie ***** wordt tevens gebruikt door de betaald voetbalclubs, zoals FC Twente en Feyenoord.

Prof serie ****
De combinatie van PU texture soft leer kwaliteit met de duurzame Butlye bladder binnenbal maakt de Minisoccerbal Prof zeer geschikt voor intensieve training. De Prof serie **** is speciaal ontwikkeld voor zowel jong als oud.

Classic serie ***
De combinatie van PU texture soft leer kwaliteit met de latex binnenbal maakt de Minisoccerbal Classic zeer geschikt voor intensieve training. De Classic serie *** is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.

Tot in detail uitgewerkt

De buitenlaag van de Minisoccerbal wordt gevormd door hoogwaardig Polyurethaan (PU), syntetisch materiaal dat de speeleigenschappen bij alle temperaturen optimaal houdt. PU-materiaal is extreem waterafstotend en beschermt tegen het binnendringen van vuil. Ook is PU rekbaar en daardoor minder gevoelig voor slijtage. De dikte van de PU varieert per bal en is maximaal 3,5 mm. Hoe dikker het PU, hoe minder onderlagen worden gebruikt en hoe hoger de kwaliteit van de bal.

  1. High Tech PU oppervlak
  2. Schuimmateriaal
  3. Textiel onderlaag
  4. Synthetic rubber binnenbal
  5. Hoogwaardig stiksel