Wat is de minisoccerbal?

De vernieuwde minisoccerbal is een voetbal verbonden aan een speciaal koord, waaraan een exclusief ontworpen handvat direct is bevestigd. Door het koord om het handvat te draaien kan de hoogte worden bepaald en worden aangepast aan de lengte van de gebruiker. Dit nieuwe handvat is duurzaam en zeer vriendelijk in gebruik. Daarnaast presenteren wij onze nieuwe modellen in de Prof serie met top kwaliteit leer voor intensief gebruik.

Bij diverse betaald voetbalclubs wordt in de jeugdafdeling getraind met de Minisoccerbal De Minisoccerbal is vooral gericht op jonge spelers tussen 6 en 12  jaar oud. Trainen  met de Minisoccerbal betekent: Verbeteren van je voetbal vaardigheden en met name je tweebenigheid. Minisoccerball verbetert ook de prestaties van alle sporters waarvoor hoge snelheid en precisie van been bewegingen essentieel zijn (frequentie)

Onderliggend aan de trainingen met de Minisoccerbal ligt een wetenschappelijk rapport.

Train het brein met de Minisoccerbal
Dankzij onze professionele oefenstof en didactische programma kun je met het trainen met de Minisoccerbal 100.000 keren de bal raken. Vergelijk eens het aantal keren dat je tijdens de normale training de bal raakt! Tijdens de training of thuis wordt zijn linkervoet net zo vaak als zijn rechts getraind in diverse situaties. In een groep kan onze methode ook ritmisch worden getraind.

Voordelen van trainen met de Minisoccerbal