Minisoccerbal QR code

Start de voetbaltraining of thuis met het oefenen van je techniek. Met de Minisoccerbal QR code kan je thuis ook oefenen! Hoeveel contacten met de bal maak je in de wedstrijd of training? Tel deze maar eens. Vergelijk deze met het aantal keren dat je de Minisoccerbal raakt! Met verschillende delen van je voet, beide voeten en vanuit stilstand en beweging. Eindeloos trainen en balcontacten maken, maakt je zoveel beter.

Wij zijn het team Minisoccerbal. En wij hebben een missie: kinderen veel meer balcontacten geven door onze Minisoccerbal training. En daardoor technisch en motorisch maximaal te ontwikkelen. Daarom hebben wij een platform ontwikkeld voor kinderen en trainers. Daarin staan maar liefst 100 oefeningen die individueel en als team te trainen zijn.

Deze oefeningen zijn speciaal ontwikkeld voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar. In korte filmpjes wordt elke oefening eenvoudig uitgelegd. Zo kan iedere speler zich spelenderwijs voorbereiden op de training. Of individueel zich sterk verbeteren in huis of buiten.

De QR code biedt toegang tot 100 exclusieve oefeningen in verschillende levels. Indien een Minisoccerbal (Elite) Prof serie in de webshop wordt besteld krijg je gratis alle 100 oefeningen ter waarde van 9,95 euro! Ook is de oefenstof los te bestellen.