Minisoccerbal bezoekt grote toernooien

In 2017 waren wij te gast op vele internationale toernooien (7 t/m 11 jaar) en Open dagen van Topclubs in Nederland, België en Duitsland.

Ook belangstelling in 2018 voor ons concept én een teambundel Minisoccerballen gratis ter waarde van € 200,-? Lees dan hieronder wat de meerwaarde is voor jullie toernooi én hoe jij jouw toernooi kunt melden bij ons.

De ervaring leert dat ons product een toegevoegde waarde is voor iedere voetbalactiviteit. Het is zeker ook een meerwaarde voor een jeugdtoernooi met uitstraling en gevoel voor innovatie.

De Minisoccerbal

Het enorm succesvolle en innovatieve Minisoccerbalconcept bezoekt ook in 2018 jeugdtoernooien in binnen- en buitenland! Met name de toernooien waar veel spelers/ouders en begeleiding aanwezig is. Wij laten ter plaatse zien wat je allemaal kan doen met een Minisoccerbal! Zo wordt direct zichtbaar, op een leuke wijze, wat het zo waardevol maakt om deze (Cogi) training te doen. Spelers maken kennis met de Minisoccerbal en de vele voordelen ervan; o.a. coördinatie training, tweebenigheid, teamtraining etc.

Niet voor niets zijn er steeds meer clubs geïnteresseerd in ons product. Volg de werkwijze van o.a. Feyenoord, FC Utrecht, FC Twente, De Graafschap, PEC Zwolle, Borussia Mönchengladbach, Sparta Praag en vele Belgische clubs! Laat spelers kennismaken met Minisoccerbal.

Het voordeel voor het toernooi

Natuurlijk stellen wij de gastvrijheid op prijs en hoe mooi is het om dat in de voetbalsfeer te houden? De organisatie van het toernooi krijgt dan ook het volgende van ons:

  • Teambundel Minisoccerballen cadeau t.w.v. € 200,-
  • Deelnemers krijgen een korting van 30 tot 40 % op de webshop prijs
  • Kinderen zijn met promo Minisoccerballen aan het trainen bij onze stand. Een beleving om naar te kijken en dus een meerwaarde voor het toernooi door de activiteit, interactiviteit en sfeer.
  • Kinderen & ouders/begeleiders maken op het toernooi kennis met nieuwe voetbalproducten
  • Vermelding van ons bezoek aan jullie toernooi op de website, Facebook, Instagram & Twitter van Minisoccerbal.

Aanmelden

Interesse in een bezoek van ons aan jullie toernooi? Laat het ons weten en we kijken graag naar de mogelijkheden!

  1. Stuur een korte email naar info@minisoccerbal.com o.v.v. Toernooi
  2. Vermeld het aantal deelnemende teams, het niveau, de leeftijdsgroepen en de verwachte opkomst wat betreft toeschouwers.
  3. Vermeld ook de data, tijdstippen en locatie
  4. Geef, indien van toepassing, ook de link van jullie website en Facebook-pagina door.

Binnen enkele dagen nemen wij contact op en laten wij weten of wij aanwezig kunnen zijn op jullie toernooi. Uiteraard is het voor ons niet mogelijk om op alle toernooien aanwezig te zijn, maar wij doen ons best om alle aanmeldingen te verwerken in onze planning.

Minisoccerbal op jeugdtoernooien