• Veilig betalen met iDEAL in Nederland en MisterCash in België
  • Vóór 13.00 uur besteld, je bestelling binnen 1-3 werkdagen in huis
DutchEnglishGerman
germany
info
Onze app voor iOS is helaas tijdelijk niet te gebruiken in verband met een technische complicatie. Excuses voor het ongemak!

Minisoccerbal App

Start de voetbaltraining of thuis met het oefenen van  je techniek. Met de Minisoccerbal app kan je thuis ook oefenen! Hoeveel contacten met de bal maak je in de wedstrijd of training? Tel deze maar eens. Vergelijk deze met het aantal keren dat je de Minisoccerbal raakt! Met verschillende delen van je voet, beide voeten en vanuit stilstand en beweging. Eindeloos trainen en balcontacten maken, maakt je zoveel beter.

Wij zijn het team Minisoccerbal. En wij hebben een missie: kinderen veel meer balcontacten geven door onze Minisoccerbal training. En daardoor technisch en motorisch maximaal te ontwikkelen. Daarom hebben wij een platform (app) ontwikkeld voor kinderen en trainers. Daarin staan maar liefst 100 oefeningen die individueel en als team te trainen zijn.

Deze oefeningen zijn speciaal ontwikkeld voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar. In korte filmpjes wordt elke oefening eenvoudig uitgelegd. Zo kan iedere speler zich spelenderwijs voorbereiden op de training. Of individueel zich sterk verbeteren in huis of buiten.

Wij bieden iedereen gratis 40 oefeningen aan. Naast deze 40 hebben wij nog 60 exclusieve oefeningen die met een QR code te openen zijn op je telefoon of iPad. Deze code krijg je gratis bij een bestelling van een minisoccerbal uit onze Prof Elite ***** of Prof serie ****.