• Veilig betalen met iDEAL in Nederland en MisterCash in België
  • Vóór 13.00 uur besteld, je bestelling binnen 1-3 werkdagen in huis
DutchEnglishGerman
germany
info
Onze app voor iOS is helaas tijdelijk niet te gebruiken in verband met een technische complicatie. Excuses voor het ongemak!

Gratis minivoetbal oefenstof

Welkom bij minisoccerbal.com en bedankt voor de moeite die je genomen hebt om minisoccerbal.com te bezoeken!

Minisoccerbal.com heeft speciaal ontwikkelde, hoogwaardige techniektrainingen opgenomen om het maximale uit de minisoccerbal (kleine voetbal) te halen.

De oefenstof voor de minisoccerbal is een unieke trainingsmethode die ondersteund wordt door het Foppe Fonds van Foppe de Haan. Ook Wesley Sneijder heeft in de pupillen van Ajax veel profijt gehad van trainen met de minisoccerbal. Wil jij net zo’n goede voetballer worden als Sneijder? Dan begint het met trainen, veel extra trainen! Dit extra trainen doe je met de minisoccerbal en de speciaal ontwikkelde oefenstof!

We willen jou vrijblijvend kennis laten maken met de speciaal ontwikkelde oefenstof voor de minisoccerbal. Momenteel hebben we 40 oefeningen opgenomen die jou stap voor stap laten zien hoe je het beste kunt trainen met de minisoccerbal. Hieronder vindt je een kleine impressie van de mogelijkheden met de minisoccerbal.

Om de video te bekijken gebruik je het volgende wachtwoord: Gratisoefenstof1
Tip! Kopieer bovenstaand wachtwoord en plak hieronder om de video te starten.

Mocht de video niet werken, klik dan op deze link en gebruik je code: https://vimeo.com/39904209

Nog meer oefenstof!

Ben je enthousiast over de oefenstof en wil je nog meer oefeningen met de minisoccerbal leren? Dan hebben we goed nieuws voor je, want we hebben momenteel 40 verschillende oefeningen voor de minisoccerbal opgenomen! Je kunt deze oefeningen tegen een kleine vergoeding kopen in onze webshop. Nieuwsgierig? Klik dan op onderstaande button.

Klik hier voor nog meer oefeningen