Garanties en klachten

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. Je kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.

Wanneer je een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dien je binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.

Indien je tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@minisoccerbal.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?
Als je klachten hebt over onze service of producten kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@minisoccerbal.com. We zullen je klacht uiterlijk na een week behandelen en beoordelen.

De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

Eén van de producten is kapot of beschadigd geleverd, wat nu?
Is één van de geleverde producten kapot of beschadigd geleverd, dan vragen wij je om contact met ons op te nemen middels ons contactformulier. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@minisoccerbal.com. Als de klacht gegrond is zullen wij je zo spoedig mogelijk een nieuw product toesturen.

Mijn bestelling is incompleet, wat nu?
Wij stellen je bestelling zo zorgvuldig mogelijk samen en controleren altijd of alle items aanwezig zijn. Het kan echter eens voorkomen dat wij iets over het hoofd hebben gezien.

Is je bestelling incompleet geleverd? Dan vragen wij je om contact met ons op te nemen middels ons contactformulier. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@minisoccerbal.com.

Eén van de producten van mijn bestelling is kapot gegaan, wat nu?
Is één van de geleverde producten na verloop van tijd kapot gegaan, dan vragen wij je om contact met ons op te nemen middels ons contactformulier. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@minisoccerbal.com.

Ik heb een vraag, waar kan ik deze stellen?
Mocht je een vraag hebben dan vragen wij je om contact met ons op te nemen middels ons contactformulier. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@minisoccerbal.com. Wij doen ons best om je vraag zo spoedig mogelijk te behandelen.