De Minisoccerbal

Lees hieronder hoe je een betere voetballer kunt worden met de minisoccerbal!

Minisoccerbal: De kleine voetbal aan een elastiek

Ben je op zoek naar een voetbal waarmee je een betere voetballer kunt worden? Dit kan met de minisoccerbal! De minisoccerbal is heel simpel gezegd een voetbal in een netje. Aan dit netje zit een elastiek bevestigd met als uiteinde een handvat die door de speler wordt vastgehouden. Zo blijft de bal niet steeds op één plek, omdat het elastiek uitrekt.

Voetbal in een netje

Met deze professionele voetbal die vastzit in een netje train je onder andere je behendigheid, coördinatie, ritme, maar ook je evenwicht en timing.

De minisoccerbal gaat al jaren mee en is een bewezen methode waarmee je een betere voetballer wordt. Zelfs het Foppe Fonds van Foppe de Haan steunt de minisoccerbal en stimuleert potentiële topvoetballers om aan de slag te gaan met deze ‘’trainingsbal aan een touw’’.

Aangezien een video veel meer zegt dan woorden willen we je graag onderstaande video tonen. Deze video geeft een goede impressie van de mogelijkheden en het plezier wat je kunt hebben met de minisoccerbal.

Om de video te bekijken gebruik je het volgende wachtwoord: Gratisoefenstof1

Tip! Kopieer bovenstaand wachtwoord en plak hieronder om de video te starten.

Minisoccerbal bestellen

Ben je net zo enthousiast als ons en wil je meteen aan de slag met de minisoccerbal? Wij bieden je de mogelijkheid om de deze kleine voetbal te kopen in onze webshop.

Tip! Bestel ook de complete serie oefenstof voor € 9,95 en je hebt alles in huis om een topvoetballer te worden!